Laser Ontharingspraktijk

Schaamhaar ontharen met de LightSheer diodelaser is veilig en duurzaam ontharen

Laser ontharingspraktijk Madeleine Duval is gespecialiseerd in duurzaam ontharen via de modernste technieken. Het gebruik van de diode LightSheer geeft bij het ontharen van de schaamstreek snel het optimale resultaat.

Voor permanente ontharing is de LightSheer Diodelaser in onze praktijk de beste oplossing. Laserspecialiste Madeleine Duval verzorgt op discrete en betrouwbare wijze het verwijderen van schaamhaar. Na deze vlotte en prettige manier van het ontharen van de schaamstreek maakt u optimaal gebruik van de voordelen:

  • Blijvend effect
  • Geen ingegroeide haren
  • Een gladde en zachte huid

Na behandeling door Madeleine Duval geniet u van het blijvende effect. Dit duurzaam ontharen van de schaamstreek via de lasertechniek is de permanente oplossing om op te vertrouwen. Onze discrete behandeling met de diodelaser LightSheer geeft een schitterend resultaat. De snelle behandelingsmethode houdt de kosten van het ontharen ook bijzonder laag. Laser ontharingspraktijk Madeleine Duval heeft door de jaren heen de nodige expertise opgebouwd. Hier leest u de reacties van andere klanten.

Schaamhaar ontharen in Laser ontharingspraktijk Madeleine Duval is ook de juiste oplossing voor u. Voor nadere informatie en voor het afspreken van het intakegesprek neemt u direct contact met ons op. U kunt ook de folder downloaden om te zien hoe permanente ontharing in zijn werk gaat. Veilige en blijvende ontharing geeft een goed gevoel.

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u terug.
Terugbelformulier
  • Waarom Madeleine Duval
  • Comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren duurzaam te verwijderen
  • Goedgekeurd door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing
  • Erkend door uw zorgverzekeraar
  • Veilig & Huidvriendelijk
Vragen ?

Bel Madeleine 070 390 99 49 of klik hier en wij bellen U

Super Combinatie Behandeling*

Bikinilijn & Oksels = € 300.-

*Prijs is per sessie en geldt voor een standaard bikinilijn. Beide locaties worden tegelijkertijd behandeld.