Laser Ontharingspraktijk

Permanent ontharen

Wij hebben een jarenlange ervaring van maar liefst 20 jaar in het permanent ontharen. Als specialist in laserontharing werken wij met de modernste technologie. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat uw ongewenste haargroei permanent wordt verwijderd.

Permanente laserontharing

Laserontharing is de ideale methode om uw ongewenste haren door middel van een aantal behandelingen permanent te verwijderen. We hebben al fantastische resultaten geboekt met deze methode waar wij erg trots op zijn. Dit komt doordat we onderzoek hebben gedaan naar diverse laserapparaten en hierdoor hebben we kunnen kiezen voor de beste technologie: de High Power LightSheer Diodelaser. Dit apparaat wordt geleverd door de Amerikaanse firma Lumenis en is van een uitstekenede kwaliteit. De laserapparatuur die zij leveren worden tevens gebruikt voor ziekenhuizen in de hele wereld.

Permanent ontharen door een specialist

Als specialist kunnen wij u het beste helpen met het permanent ontharen. Bij ons kunt u vertrouwen op een professionele en zorgvuldige werkwijze. Dit zijn onze voordelen:

  • Jarenlange ervaring van 20 jaar
  • Doeltreffende methode
  • Nieuwste technologie
  • Scherpe tarieven

De lasertechnologie die wij gebruiken is erg doeltreffend en effectief. We maken hierbij gebruik van de nieuwste technologie die zeer duurzaam is. We kunnen u scherpe tarieven aanbieden door de efficiëntie van de behandelingen. We raden iedereen deze veilige ontharingstechniek aan. Al meer dan 20 jaar werken wij in deze branche en op dit moment werken we dus met de modernste technologie die de toekomst is op het gebied van permanent ontharen.

Permanent ontharen in Den Haag

Woont u in de buurt van Den Haag en wilt u permanent ontharen? Ga dan voor kwaliteit en duurzaamheid en kies voor onze methode. We adviseren u graag over de mogelijkheden, dus maakt u gerust een afspraak door contact met ons op te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een intakegesprek in te plannen.

Permanent ontharen met de Lightsheer

Laserontharingspraktijk Madeleine Duval helpt u bij het permanent ontharen van elke vorm van overbeharing. Met de Lightsheer is permanent ontharen mogelijk voor vrijwel ieder huidtype. Madeleine Duval verzorgt onder anderen het bikinilijn ontharen, benen ontharen en borst ontharen.

Met een uniek gekoelde kop zorgt de laser voor een vrijwel pijnloze behandeling. De specifieke laserstraal zorgt voor selectieve vernietiging van vele haarzakjes. Elke vorm van overbeharing kan op deze manier zeer effectief met deze laser worden verwijderd. Het permanent ontharen met de Lightsheer zorgt voor een definitieve verwijdering van de haren, hierdoor is het scheren of epileren verledentijd. Kijk eens in het gastenboek naar de reactie van mensen die reeds hebben gekozen voor het permanent ontharen.

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u terug.
Terugbelformulier
  • Waarom Madeleine Duval
  • Comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren duurzaam te verwijderen
  • Goedgekeurd door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing
  • Erkend door uw zorgverzekeraar
  • Veilig & Huidvriendelijk
Vragen ?

Bel Madeleine 070 390 99 49 of klik hier en wij bellen U

Super Combinatie Behandeling*

Bikinilijn & Oksels = € 300.-

*Prijs is per sessie en geldt voor een standaard bikinilijn. Beide locaties worden tegelijkertijd behandeld.