Laser Ontharingspraktijk

MADELEINE DUVAL - uw Laserspecialiste

Laserspecialiste Madeleine Duval heeft ruim 20 jaren ervaring op het gebied van ontharen. Zij was een van de grondleggers van het elektrisch ontharen binnen Nederland. Na afronding van haar voortgezette opleiding, heeft zij als docente menig schoonheidsspecialiste op dit gebied opgeleid. In samenwerking met diverse dermatologen binnen verschillende ziekenhuizen in de regio Haaglanden, runt zij sinds 1984 haar eigen ontharingspraktijk.

Nu laserontharen ook in Nederland zijn opmars kent, staat Madeleine als ontharingsdeskundige natuurlijk weer vooraan. Zij heeft grondig onderzoek verricht naar de diverse laser- en flitslampapparaten, met hun voor- en nadelen. Uiteindelijk heeft ze gekozen voor de Rolls Royce onder de ontharingslasers :

"de High Power Lightsheer Diodelaser van de Amerikaanse firma Lumenis."

Deze ontharingslaser heeft zich reeds bewezen in Amerika, Canada en Japan en boekt nu ook binnen Europa grote successen. De firma Lumenis levert al meer dan 20 jaar laserapparatuur aan ziekenhuizen en klinieken in binnen- en buitenland. Onderzoekers van de bekende Harvard Universiteit in de VS hebben de goede resultaten met deze laser in wetenschappelijk onderzoek bevestigd. Laserspecialiste Madeleine Duval is er dan ook van overtuigd dat de HighPower LightSheer Diodelaser de toekomst is op het gebied van definitieve ontharing.

Madeleine heeft haar opleiding genoten bij diverse Laserklinieken en een chirurgisch centrum in Nederland. Daarnaast heeft ze privé-training gehad in haar eigen laser-ontharingspraktijk, waar zij u graag van dienst wil zijn.

Haar hebben is uw keuze !

Met ingang van 2004 heeft de ANBOS een “theoretische bijscholing lichttherapie” geïntroduceerd . Deze is alleen toegankelijk voor leden die reeds de specialisatie elektrisch ontharen bezitten of de Voortgezette Opleiding. Wij waren daar natuurlijk direct bij en geslaagd! Ook steeds meer zorgverzekeraars hechten grote waarde aan dit certificaat in hun afweging om tot vergoeding over te gaan!

Locatie

Madeleine Ontharingspraktijk heeft de privacy hoog in het vaandel. Wij werken volgens de Code van de Schoonheidsspecialist. zo weet u zeker dat hygiëne bij ons vanzelfsprekend is.

U vindt Madeleine Ontharingspraktijk in Voorburg. Centraal in de Randstad/Zuid Holland en makkelijk bereikbaar vanuit; Leidschendam, Delft, Den Haag, Rijswijk, Nootdorp, Zoetermeer en Wassenaar.

Dankzij het ideale openbaar vervoer vanaf Den Haag Centraal naar de Ontharingspraktijk Madeleine Duval zijn wij ook goed bereikbaar vanuit; Voorschoten, Leiden, Wateringen, Delft, Pijnacker maar ook Rotterdam, Amsterdam en alle andere grote steden.
Komt u liever met eigen vervoer dan kunt u gemakkelijk vanaf de Utrechtsebaan (A12) of de A4 door de Sijtwendetunnel richting de N14 afslag Voorburg ons bereiken. Verder beschikken we over gratis parkeermogelijkheden.

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u terug.
Terugbelformulier
  • Waarom Madeleine Duval
  • Comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren duurzaam te verwijderen
  • Goedgekeurd door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing
  • Erkend door uw zorgverzekeraar
  • Veilig & Huidvriendelijk
Vragen ?

Bel Madeleine 070 390 99 49 of klik hier en wij bellen U

Super Combinatie Behandeling*

Bikinilijn & Oksels = € 300.-

*Prijs is per sessie en geldt voor een standaard bikinilijn. Beide locaties worden tegelijkertijd behandeld.