Laser Ontharingspraktijk

Oksels laseren / ontharen met de LightSheer diodelaser: de ideale methode voor de gevoelige huid

Laser ontharingspraktijk Madeleine Duval in Voorburg heeft zich toegelegd op ontharing volgens de modernste technieken. De lasertechniek die wordt gebruikt voor de oksels ontharen heeft een permanent karakter en is zeer geschikt voor ontharing van gevoelige huid. Daarom is oksels laseren de aangewezen manier van ontharing van tere huid. 

De LightSheer Diodelaser die wij bij onze behandelingen hanteren, is reeds door veel cliënten gezien als de beste oplossing tegen ongewenste haargroei. Het toepassen hiervan door laserspecialiste Madeleine Duval maakt de behandeling tot een geheel pijnloze en zelfs prettige ervaring met een prima resultaat. Voordelen van deze methode van de ontharing van oksels zijn onder andere:

  • Minimale voorbereiding nodig
  • Zeer effectieve behandeling
  • Geen gevolgen voor de huid

Het ondergaan van de sessie oksels laseren / ontharen bij Laser ontharingspraktijk Madeleine Duval is de eenvoudige stap naar een schitterend resultaat. De snelle manier van werken houdt de reeks behandeling kort: oksels ontharen neemt niet meer dan 3 tot 6 behandelingen. Hierdoor blijven uw kosten voor de lasertechniek ook bijzonder laag. 

Laser ontharingspraktijk Madeleine Duval biedt de mogelijkheid tot oksels laseren / ontharen op een veilige en vertrouwde manier. Voor verdere informatie of voor het vastleggen van het intakegesprek neemt u contact met ons op. U kunt ook de folder downloaden om te zien hoe het duurzaam ontharen van oksels in zijn werk gaat. Ervaart u de prettige ervaring van onze vakkundige behandeling zelf.

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u terug.
Terugbelformulier
  • Waarom Madeleine Duval
  • Comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren duurzaam te verwijderen
  • Goedgekeurd door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing
  • Erkend door uw zorgverzekeraar
  • Veilig & Huidvriendelijk
Vragen ?

Bel Madeleine 070 390 99 49 of klik hier en wij bellen U

Super Combinatie Behandeling*

Bikinilijn & Oksels = € 300.-

*Prijs is per sessie en geldt voor een standaard bikinilijn. Beide locaties worden tegelijkertijd behandeld.