Laser Ontharingspraktijk

Laserontharing prijs

Bent u benieuwd naar de laserontharing prijs? Wij bieden onze klanten betaalbare tarieven. Dit komt door de doeltreffendheid van onze LightSheer technologie. Hierdoor kunnen wij de veiligste en modernste ontharingstechniek aanbieden tegen interessante prijzen.

Laserontharing prijzen

Al onze laserontharing prijzen hebben wij heel gemakkelijk voor u in een duidelijk overzicht gezet. Bekijk daarom gerust onze prijsindicatie van een aantal behandelingen. Met onze LightSheer methode zijn de prijzen afhankelijk van hoe groot het te behandelen oppervlak is. De prijs van het laser ontharen van de bovenlip is natuurlijk lager dan de ontharing van uw benen. Gemiddeld hebben we 3 tot 6 behandelingen nodig om uw ongewenste haargroei definitief te laten verwijderen. Wanneer u een afspraak maakt voor een intakegesprek dan geven we u altijd vooraf een prijsindicatie. U kunt bij ons vertrouwen op een eerlijke prijs en u zal niet opeens onverwachte kosten moeten betalen.

Kosten laserontharing

Laserbehandelingen in uw gelaat worden in veel gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar. Voor een intakegesprek rekenen wij €35. De prijzen voor de verschillende lichaamsdelen variëren. Zo is de laserontharing prijs van de bovenlip slechts €60 per behandeling. Voor de onderbenen betaalt u €390 en voor het ontharen van uw bikinilijn is dat €180. Voor een totaaloverzicht kunt u een kijkje nemen bij alle prijzen.

Onze laserontharing prijs

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is onze laserontharing prijs erg betaalbaar. Het biedt u natuurlijk diverse grote voordelen. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken om het steeds maar weer scheren van uw benen, oksels en bikinilijn. Als het mooi weer is kunt u zonder na te denken een jurkje aantrekken. Het is toch wel erg prettig als u nooit meer uw benen en oksels hoeft te scheren. Wanneer u geïnteresseerd bent u kunt u altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie.

  • Waarom Madeleine Duval
  • Comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren duurzaam te verwijderen
  • Goedgekeurd door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing
  • Erkend door uw zorgverzekeraar
  • Veilig & Huidvriendelijk
Vragen ?

Bel Madeleine 070 390 99 49 of klik hier en wij bellen U

Super Combinatie Behandeling*

Bikinilijn & Oksels = € 300.-

*Prijs is per sessie en geldt voor een standaard bikinilijn. Beide locaties worden tegelijkertijd behandeld.