Laser Ontharingspraktijk

Laser ontharen nabij Delft

Ongewenste haargroei is voor veel Nederlanders een probleem. Een deel van de Nederlanders moet zich wekelijks harsen of scheren. Hoewel beide vormen goedkoper zijn dan laser ontharen is het niet effectiever dan laser ontharen. Geschoren haren zijn na 2 dagen vaak weer zichtbaar en bij harsen komen de haartjes na 1 a 2 weken weer terug. Laser ontharen is een goed alternatief voor dames en heren die permanent van hun haren af willen. Onze laser ontharingskliniek in Voorburg nabij Delft maakt gebruik van de LightSheer DUET Diodelaser bij alle laserbehandelingen. Dit apparaat is door de GDA (Food and Drug Administration) in Amerika goed gekeurd. Een voordeel van deze Diodelaser is dat de hoge effectiviteit ervoor zorgt dat de laser meer comfort biedt tijdens de behandeling, waardoor de laser behandelingen vrijwel pijnvrij zijn.

Een laser ontharingsbehandeling in onze kliniek

De LightSheer Duet Diodelaser beschikt over een vacuüm technologie, waardoor de huid in het apparaat gezogen wordt tijdens de behandeling. Verder wordt de opperhuid van het te ontharen stuk huid uitgerekt en worden de pigmentcellen hierin verspreid. Het grote voordeel hiervan is dat de haarfollikels dichtbij de energiebron gebracht worden, wat ertoe leidt dat het haarzakje met lagere energiewaarden kan worden vernietigd. Voor de huid is dit minder stressvol. Dit efficiënter gebruik van energie zorgt er tevens voor dat laser ontharen vrijwel pijnloos is. Het handvat van de LightSheer Duet Diodelaser kan een groot oppervlak van de huid behandelen, waardoor de behandelingsduur ook beperkt wordt.

Laser ontharen met blijvend resultaat

Een laser ontharingsbehandeling in onze kliniek in Voorburg nabij Delft bestaat uit gemiddeld vijf a zeven behandelingen. Tijdens deze behandelingen realiseert de LightSheer Duet Diodelaser een haarvermindering van 80 tot 100%. Na de behandelingen blijven er vaak nog wel wat donsharen achter. In de loop der tijd kunnen deze haren door hormonen, overmatig irritatie en medicatie zich ontwikkelen tot nieuwe volwassen haren. Deze haren kunnen wij dan opnieuw behandelen.

Laser ontharingsbehandeling in Voorburg, bij Delft

Bent u woonachtig in Delft en omgeving ( Rijswijk, Nootdorp, Den Haag, Leidschendam, Leidschenveen of Voorschoten) en bent u op zoek naar een laser ontharingskliniek? Dan moet u bij onze kliniek in Voorburg zijn. Maak gerust een afspraak via ons contactformulier.

Vul onderstaande gegevens in en wij bellen u terug.
Terugbelformulier
  • Waarom Madeleine Duval
  • Comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren duurzaam te verwijderen
  • Goedgekeurd door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing
  • Erkend door uw zorgverzekeraar
  • Veilig & Huidvriendelijk
Vragen ?

Bel Madeleine 070 390 99 49 of klik hier en wij bellen U

Super Combinatie Behandeling*

Bikinilijn & Oksels = € 300.-

*Prijs is per sessie en geldt voor een standaard bikinilijn. Beide locaties worden tegelijkertijd behandeld.