Laser Ontharingspraktijk

Ik ben al jaren onder behandeling bij Madeleine.

In de loop der jaren heb ik Madeleine leren kennen als een zeer deskundig persoon. Een vakvrouw. Ze werkt zeer nauwkeurig en plezierig. Haar tarieven zijn redelijk. Haargroei is een lastige kwestie en ik heb begrepen, dat er telkens nieuwe haartjes kunnen opkomen. Dit neemt niet weg dat het bij mij stukken is verminderd. Ik kan iedereen Madeleine aanbevelen. Onderga haar behandelingen daar zal niemand spijt van krijgen. Daarnaast kan ik nog informeren dat Madeleine ook echt een mensen mens is en dat wij elkaar als persoon eveneens zeer zijn gaan waarderen. Vriendelijke groet, Jannie

Jannie

Na behandelingen met Elipse en de Elos methode ben ik terecht gekomen bij Madeleine.
De reddende engel!!
Dames (en heren) ga voor Light Sheer DIODELASER want dit is het enige apparaat dat werkt! Doen dus!!

Odette

Ik ben helemaal blij met mijn laserbehandelingen bij Madeleine. Het werkt en wat is zij een proffesionele zorgzame dame! Eerste keer even pijnlijk maar ze praat je er gewoon doorheen en het is de moeite waard…Gewoon doen!

Nick

Van de week hopelijk voor de laatste keer! En als je twijfelt gewoon doen, het enige wat je te verliezen heb is haar;) en dat is net de bedoeling!

Joyce

Na 12 pijnlijke en mislukte behandelingen met de IPL techniek bij een ander instituut ben ik vorig jaar bij Madeleine terecht gekomen. Ik heb nu 3 behandelingen gehad, en ik ben heel erg tevreden over het resultaat! Deze techniek is zoveel beter en je wordt zo professioneel geholpen. Mcht je nog twijfelen over alle mogelijkheden die er zijn, ga naar Madeleine!!

Rosita

Vanaf mijn zestiende werd mijn leven beheerst door overbeharing in mijn gezicht. Ik durfde nooit dicht bij iemand te komen en al zeker niet bij jongens. Op mijn 23e werkte ik als hostess in het buitenland. Terwijl ik een welkomstpraatje in de bus hield, riep een jongeman er keihard doorheen “Je moet je eens scheren!” Het liefst was ik toen van de aardbodem verdwenen, maar dat heb ik gelukkig niet gedaan. Na werkelijk ALLES te hebben geprobeerd kwam ik 30 jaar later bij Madeleine terecht en zij lijkt toch echt de oplossing te hebben tegen overbeharing en mij mijn vrijheid in menselijke contacten te kunnen geven. Ik ben nu 6 keer geweest en ik hoef er nauwelijks meer iets aan te doen. Dank, Madeleine!

J

Heb hier een behandeling gehad, Ben nu veel zekerder over me zelf.

Harm Frans

Heb hier een tijdje terug een behandeling gehad. Genieten, ik kan iedereen aanraden naar deze praktijk te gaan.

Kees Plattel

ik had veel last van een geirriteerde huid, bij de liezen, door het scheren. Door de laser zijn de haren weg én de huid is mooi en glad en niet meer geirriteerd. heerlijk, bedankt Madeleine

Patricia Rodenburg

Ook ik had steeds een geirriteerde huid na het scheren van mijn bikinilijn. Rode builtjes en ingegroeide haren. Bijna alles geprobeerd en na lang zoeken op het internet sprak mij de behandeling en de vele lovende woorden op de site van Madeleine mij het meeste aan. Het is echter niet zo pijnloos als ze zeggen ( hoe hoog is je pijngrens) maar het is het 1000% waard. Ik heb er spijt van dat ik dit niet jaren eerder heb gedaan.;)Madeleine hou de stressballetjes maar alvast klaar ik bel snel weer!!!

ingrid

Twee maanden geleden voor het laatst bij Madeleine geweest voor een laserontharingsbehanddling en ik ben nog steeds super tevreden over het resultaat.
Ik ben Hindoestaans en ik heb vrij donkere, stugge haren. Dit was geen enkel probleem bij het ontharen.
Het is het geld dubbel en dwars waard!

Myra

Ik had ook altijd van die rode plekjes na het scheren en dan weer ingegroeide haartjes,echt een ramp dus:(,maar ben vandaag voor de 4de keer geweest en ben zo blij:)Het is erg duur en ook niet pijnloos maar dat is het dubbel en dwars waard:DHet ziet er echt al mooi glad uit,heerlijk.
Dank je wel Madeleine.
Groetjes Angelique;)

Angelique

Natuurlijk, het is niet pijnloos… maar dat trekt bijna direct na het voelen alweer weg!

Natuurlijk, je ziet even wat rode vlekken in je gezicht, maar binnen een uur zie je daar niets meer van!

Natuurlijk, het is niet goedkoop… maar als het het ontharen van je gezicht betreft, vergoedt je ziektekostenverzekering een groot deel of (in mijn geval) zelfs alles!

Na drie behandelingen ben ik superblij met het resultaat: al bijna geen haartjes meer te zien. Nog maar twee keer terugkomen en dan zou alles weg moeten zijn… ik kan bijna niet wachten!

Echt, als je twijfelt… niet langer wachten maar gewoon de telefoon pakken of een mailtje sturen. Het is het meer dan waard om je weer op en top vrouwelijk te voelen zonder te moeten klungelen met scheermesjes, pincetten of chemische rommel om die vervelende haartjes in je gezicht te verwijderen.

Joyce

Ben zeer tevreden, na 3 behandelingen haarvrij.

Roos

Hallo,

Ik wil graag bij u met ontharen beginnen.

Groetjes,

Sara

sara

Na jaren van stoppels, ingegroeide haren, gedoe met pincetten en waxen eindelijk van mijn snor- en baardharen af, voor ALTIJD! Slechts 5 behandelingen nodig, waarvan 4 door de zorgverzekeraar werden vergoed. Wie nog aarzelt: DOEN !!!

Andrea Dobbe

Was altijd erg sceptisch of het wel werkt. Maar heb nu twee behandelingen gehad en mijn snorharen zijn bijna niet meer aanwezig. Over twee weken nog een behandeling. Al bleef het bij de haren die ik nu nog heb, dan ben ik zelfs al blij. Heerlijk om je eens niet te hoeven schamen voor de donkere vele haren op je bovenlip. Echt doe het. De pijn en kosten is het waard. Liever geen schaamte meer dan dat paar nieuwe schoenen! 😉

carlijn

Hoi,

Als één van de weinige mannen moet ik gewoon even een berichtje plaatsen on Madeleine te bedanken. Ik was altijd erg onzeker en vond het moeilijk om intimiteit aan te gaan ( ja zelfs voor een man ) maar Madeleine heeft mij over de drempel geholpen om toch wat aan mijn probleem te te doen. Ok ben nu drie keer behandeld bij mijn geslachtsdeel en weet nu dat ik het veel eerder had moeten doen want ik sta nu veel zekerder in het leven. Madeleine, bedankt voor je menselijkheid en goedheid en mocht ik ooit gaan trouwen nodig ik jou zeker uit!..:-)

Richard

Richard

Hallo Madeleine,

Was eerst een beetje bang dat het niet ging werken op mijn licht getinte huid,ik was bang voor verkleuringen maar al na 1 behandeling was ik bijna al mijn heren kwijt.
Kreeg wel last van korstjes op het donkere gedeelte van mijn huid maar dankzij je goede nabehandeling was dat snel genezen.Het is het echt waard! Nooit meer scheren en geen ingegroeide haartjes meer langs mijn bikinielijn zo fijn!

Belinda

Geweldig! Ik heb mijn bikinilijn laten doen in 5 behandelingen, ben net op vakantie geweest en heb op een enkel haartje na geen omkijken gehad naar mijn bikinilijn. Eindelijk verlost van pijnlijke en lelijke ontstoken haarzakjes, ingegroeide haartjes,en stoppeltjes. Ben er erg blij mee!

Anja

Ik ben heel blij met de resultaten van mijn bikinilijn. Madeleine is een heel fijn mens en ze stelt je echt op je gemak tijdens de behandeling. Daarnaast levert ze gewoon heel goed werk. Na 5 behandelingen waren de haartjes zo goed als weg. Superfijn.

Sylvana

Erg goede begeleiding en mooi resultaat na het ontharen. Wat wil een mens nog meer?!?!

Leroy

Sinds 2006 begon ik aan de behandeling van mijn harde en donkere haartjes op mijn kin, kaaklijn, en mondhoeken.Ik was het spuugzat om met de pincet elke dag weer haartjes te moeten “plukken”, met tevens als gevolg: wondjes en littekens!Via de huisarts werd ik doorverwezen naar een huidtherapeute die met flitslichtbehandelingen mijn probleem kon verhelpen. Tal van behandelingen later, moest ik over op electrische epilatie..Het is nu 2013.Je leest het goed, 7 jaar lang ben ik behandeld, en weg waren de haren niet. Wel iets minder, maar niet weg.Hoe frustrerend; het is je gezicht!! Ik zocht weer verder naar andere hulp,ontdekte Madeleine Duval, en heb nu mijn 3e laserbehandeling gehad. Volgende keer wordt de laatste keer want ik ben van mijn haartes AF! EINDELIJK!!Ik ben gelukkig, heb tijd over, geen gene meer en voel me weer op en top vrouw!Het enige wat ik jammer vind is dat ik deze praktijk niet eerder ontdekt heb.

Bianca

Madeleine heeft een toverapparaat!!! Bijna niet te geloven na zo lang geklungel met scheermesjes, wondjes, rode vlekken ect.
Na de 1e behandeling al veel resultaat en net de 2e gehad, hoef al bijna niet meer te scheren….Voor ieder die twijfelt, gewoon doen, het resultaat is geld en de evt. pijn meer dan waard!!!

jeanette

Mijn naam is Halbe ik ben 22 jaar, ik heb mijn hals vanaf de kaaklijn omlaag laten laseren door Madeleine. Echte super, dit bespaart zoveel moeite (om de ademsappel niet open te halen), geïrriteerde huid en wondjes tijdens het scheren. Ik zou dit iedereen aanraden. Ik ben zelf niet kleinzerig maar Madeleine houd echt goed rekening met mensen die het wel zijn, door regelmatig te vragen of ze even een pauze moet nemen en of het gaat, echt een aanrader

Halbe
  • Waarom Madeleine Duval
  • Comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren duurzaam te verwijderen
  • Goedgekeurd door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing
  • Erkend door uw zorgverzekeraar
  • Veilig & Huidvriendelijk
Vragen ?

Bel Madeleine 070 390 99 49 of klik hier en wij bellen U

Super Combinatie Behandeling*

Bikinilijn & Oksels = € 300.-

*Prijs is per sessie en geldt voor een standaard bikinilijn. Beide locaties worden tegelijkertijd behandeld.

Verplicht veld