Laser Ontharingspraktijk

De High Power LIGHTSheer DIODELASER

De High Power LightSheer Diodelaser is een geavanceerde nieuwe technologie ontworpen om comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren duurzaam te verwijderen. De LightSheer behoort dan ook tot de beste ontharings-lasers ter wereld en onderscheidt zich op vele punten van zijn concurrenten. Zo is het de eerste laser die door de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing is goedgekeurd.

De LightSheer wordt geleverd door de firma Lumenis, die al meer dan 20 jaar laserapparatuur aan ziekenhuizen en klinieken in binnen- en buitenland levert. Onderzoekers van de bekende Harvard Universiteit in de VS hebben de goede resultaten met deze laser in wetenschappelijk onderzoek bevestigd. Laserspecialiste Madeleine Duval is er dan ook van overtuigd dat de LightSheer de toekomst heeft op het gebied van duurzame ontharing.

Hoe werkt de LightSheer ?

Om te begrijpen hoe de LightSheer werkt is het belangrijk te weten hoe haar groeit en hoe de laser het haar kan verwijderen. Haargroei is verschillend bij iedereen, afhankelijk van leeftijd, stofwisseling, hormonen, medicatie en etnische achtergrond.

Ondanks deze verschillen doorloopt elke haar drie ontwikkelingsfasen :
 1. Actieve groeifase of Anagene fase.
  Tijdens deze fase bevat de haarwortel pigment of melanine.
 2. Overgangsfase of Catagene fase.
  In deze periode van ongeveer 2 weken stopt het haar met groeien en bevat het niet zoveel pigment meer.
 3. Rustfase of Telogene fase.
  Na een periode van ongeveer 6 weken zullen de haren in deze fase spontaan uitvallen en start er een nieuw groeiproces.

De LightSheer produceert een krachtige, zeer geconcentreerde en zuivere laserstraal uit. De energie van deze laserstraal wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte, waardoor de haarwortels zodanig beschadigd raken dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is, zonder schade aan te brengen aan de huid. De haren in de groeifase (1) zijn het meest gevoelig voor het laserlicht. Dit komt doordat de haarzakjes van de haren in deze fase pigment of melanine bevatten. Het laserlicht is dus het meest effectief bij haren in de actieve groeifase (1).

Per laserstraal kunnen vele haarwortels tegelijkertijd worden behandeld. Helaas bevinden niet alle haren zich tegelijkertijd in dezelfde groeifase, waardoor meerdere behandelingen, met tussenpozen van ± 4 tot 8 weken noodzakelijk zijn. Ongeveer 4 weken voor de behandeling van gezicht, oksels of bikinilijn en ± 8 weken voor benen, rug of buik. In deze periode vallen de haren spontaan uit en begint een nieuwe groeicyclus.

Veilig & Huidvriendelijk

Om de huid extra te beschermen heeft de LightSheer een uniek koelsysteem, de z.g. ChilltipTM. Zoals de naam aangeeft koelt de ChilltipTMde huid in de omgeving die wordt behandeld tot 4° Celsius. De ChilltipTMzorgt ervoor dat de warmte die bij de laserstraal vrijkomt direct wordt tegengegaan, waardoor het comfort tijdens de behandeling wordt verbeterd. Daardoor is de LightSheer ook geschikt voor de meest gevoelige huid. Door de koeling is de methode goed te verdragen, waardoor verdoving overbodig is. Gewoonlijk kunt u vrijwel direct na de behandeling uw normale bezigheden hervatten.

Waarom de LightSheer ?

In verschillende klinieken voor esthetische chirurgie wordt gebruik gemaakt van flitslampen voor ontharings-doeleinden. Deze apparaten zenden een mix van vele soorten licht uit. De LightSheer zendt op een zuivere golflengte van 800nm uit en kan door zijn hoge vermogen ook dieper gelegen haarwortels bereiken. Hierdoor kan ook worden onthaard op plaatsen waar flitslampen en andere lasers moeten afhaken.

Tevens wijst de praktijk inmiddels uit dat het aantal behandelingen met de LightSheer gemiddeld 3 tot 5 is ten opzichte van de flitslampen waarbij voor dezelfde behandeling gemiddeld 5 tot 9 ! sessies nodig zijn.

Kortom :

 • Meest effectieve wijze van ontharen
 • Geringe belasting voor de klant
 • Snel (gemiddeld 3 tot 5 behandelingen)
 • Kosten effectief
 • Lange termijn werking
 • Veilig & huidvriendelijk
 • Wetenschappelijk bewezen
 • Constante kwaliteit van de laserbundel
 • Goedgekeurd door de FDA
 • Wereldwijd toegepast

 

 • Waarom Madeleine Duval
 • Comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren duurzaam te verwijderen
 • Goedgekeurd door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing
 • Erkend door uw zorgverzekeraar
 • Veilig & Huidvriendelijk
Vragen ?

Bel Madeleine 070 390 99 49 of klik hier en wij bellen U

Super Combinatie Behandeling*

Bikinilijn & Oksels = € 300.-

*Prijs is per sessie en geldt voor een standaard bikinilijn. Beide locaties worden tegelijkertijd behandeld.