Laser Ontharingspraktijk

Behandeling

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Gemiddeld zijn drie tot vijf behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van vier tot acht weken. Ongeveer 4 weken voor behandeling van bijvoorbeeld oksels, gelaat of bikinilijn en ± 8 weken voor behandeling van buik, benen of rug. De groeicyclus van het haar bestaat uit drie fasen: de actieve fase, de overgangsfase en de rustfase. Slechts de haren die zich in de actieve fase bevinden zijn gevoelig voor het laserlicht en kunnen worden behandeld. Om die reden dient de behandeling met tussenpozen te worden herhaald.

Zeer effectief !

De laserstraal van de LighSheer heeft een doorsnede van 1 cm2, en kan per seconde vele haarzakjes tegelijkertijd vernietigen. Het is door deze grote doorsnede mogelijk om grote gebieden zoals oksels, bikinilijnen, maar ook hele armen, benen of zelfs de gehele rug te behandelen. Door de hoge effectiviteit van de LightSheer zijn geen eindeloze behandelingen nodig, maar slechts 3 tot 6, waardoor de kosten voor de totale behandeling verrassend laag zijn.

Huidvriendelijk

De kop van het laserapparaat wordt geplaatst op het te behandelen gebied. De lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van het laserlicht wordt hoofdzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd. Door het maar zo kort afgeven van de warmte en het gebruik van een gekoelde kop zal de huid in de omgeving van het haar goed beschermd zijn en is de behandeling minder pijnlijk.

Deze gekoelde laserkop, de ChilltipTMzorgt voor extra bescherming van de huid en maakt de methode zeer verdraagzaam. Verdoving is niet nodig.Door de huidvriendelijkheid van deze laser is de huid na de behandeling alleen wat rood, zoals na zonnebrand en kan wat zwelling vertonen. Dit is echter afhankelijk van het huidtype. Deze reacties verdwijnen gewoonlijk snel, u kunt direct uw normale bezigheden hervatten.

Behandelplan

Voorbereiding

Voor een optimaal resultaat raden wij u af om 4 weken voor de behandeling te epileren, te plukken of andere ontharingsmethoden te gebruiken. Scheren of knippen is toegestaan. Verder adviseren wij u om voor de behandeling niet te zonnebaden of onder de zonnebank te gaan. Gewenst is ook om gedurende vier weken na de behandeling niet te zonnebaden en de huid te beschermen met een zonnebrandcrème met een hoge factor (30).

De Intake

Indien u serieus interesse heeft in ontharen met de Lightsheer, dan start u altijd met een Intake. Hiervoor komt u naar de Laser-Ontharingspraktijk van Madeleine Duval. Laserspecialiste Madeleine legt u uitgebreid uit hoe laser-ontharen in zijn werk gaat en laat u de werking van het apparaat zien. Samen vult u een vragenlijst in om te bepalen hoe de laser voor u moet worden ingesteld, zodat de behandeling zo aangenaam en effectief mogelijk verloopt. Eventueel doet zij een proefbehandeling. Verder wordt er een foto gemaakt van het te behandelen gebied en maakt u een afspraak voor de eerste behandeling. U krijgt informatie mee, waarin staat wat u moet doen om direct geholpen te kunnen worden. De intake duurt ongeveer 30 minuten en kost € 35,-.

De behandelingen

De behandeling gaat snel en kan variëren van een paar minuten tot een uur. Doordat de laserstraal een doorsnede heeft van 1 cm2 kan per behandeling het hele behaarde gebied worden behandeld. Per puls worden meerdere haarzakjes tegelijkertijd vernietigd, dit in tegenstelling tot elektrisch ontharen waar per haartje moet worden behandeld. Zoals eerder is aangegeven dienen er tussenpozen tussen de behandelingen te zitten. In de onderstaande tabel is per te behandelen lichaamsdeel een voorbeeld gegeven van de behandelcyclus en de gemiddelde behandeltijd per lichaamsdeel.

Lichaamsdeel Behandelcyclus Behandeltijd
Kin 4 weken 20 minuten
Lip 4 weken 15 minuten
Bikinilijn 4 weken 30 minuten
Benen 8 weken 60 minuten+

Tevredenheid van de klant staat voorop !

Bij Laser-Ontharingspraktijk Madeleine Duval doen wij onze uiterste best u een optimale behandeling aan te bieden. Heeft u op- of aanmerkingen over enig aspect van de behandeling, aarzelt u dan niet en geef dat aan ons door !

  • Waarom Madeleine Duval
  • Comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren duurzaam te verwijderen
  • Goedgekeurd door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing
  • Erkend door uw zorgverzekeraar
  • Veilig & Huidvriendelijk
Vragen ?

Bel Madeleine 070 390 99 49 of klik hier en wij bellen U

Super Combinatie Behandeling*

Bikinilijn & Oksels = € 300.-

*Prijs is per sessie en geldt voor een standaard bikinilijn. Beide locaties worden tegelijkertijd behandeld.